Diensten

Webdevelopment

Ik ben het liefste bezig met webdevelopment. Naast mijn werk is het ontwikkelen van websites ook een hobby. Ik doe het graag en raak bij leuke projecten extra gemotiveerd om een mooi eindresultaat op te leveren.

Ik ontwikkel websites naar de wensen van de klant. Vaak is dit een website die de klant zelf ook bij kan houden. Samen kunnen we tot een mooie oplossing komen.

Ontwerp

Heb je nog geen idee hoe je site eruit moet komen te zien? Geen probleem, daar kunnen we samen uitkomen. We kunnen samen een huisstijl ontwikkelen. Gebaseerd op de huisstijl maak en ontwerp ik een passende website.

Hosting

Uiteraard moet een website en mail ook op een betrouwbare plek worden gehost. Dit kan op mijn server voor een vast bedrag per maand.

IT-diensten

Naast het ontwikkelen en ontwerpen van websites kan ik ook helpen of adviseren met andere IT-diensten. Neem contact met me op voor vragen.

Advies

Voor en tijdens de ontwikkelfase van een website blijf ik advies geven. Misschien heeft de klant ideeën die naar mijn idee toch wat beter of anders kunnen. Ik wil dat het eindproduct zo goed mogelijk wordt en daar moeten zowel ik als de klant achter staan.

Vragen? Neem gerust contact met me op.